torsdag 27 juni 2013

Fotboll i London

Fotboll är den största sporten i London med ett flertal lag i Premier league, The Championship och League 1. I staden finns några av världens absolut populäraste lag samt att det engelska landslaget oftast spelar sina hemmamatcher på anrika Wembley stadium i norra London. Ingenstans på jordklotet finner du sådan koncentration av lag av hög klass som du gör i London och dess närområden. 


Tottenhambiljetter

En nyhet för i år är att vi nu fått tillgång till att sälja officiella Tottenhambiljetter med platser på West Stand med buffé i Pat Jennings Lounge innan matchen.


Chelseabiljetter
I år säljer vi biljetter till Chelseas hemmamatcher med platser på långsidan med tillgång till Zola Suite. I paketen ingår mat före matchen och fri bar med öl och vin före och efter matchen samt i halvtid. Det ingår även matchprogram i priset.

ArsenalbiljetterLiksom ifjol kommer vi även i år sälja bra officiella sitplatser på Emirates stadium i London. Biljetterna är i kategorin Arsenal club level där det ingår mer än bara biljetten. Club level sittplatser bakom mål eller mot hörnan (konstigt nog så är platser bakom målet faktiskt bättre än dem lite längre runt).  Med dessa platser får man tillgång till bar/lounge innan, under & efter matchen och en pint i halvtid.  Man får också matchprogram,  biljetter till rundtur på Emirates, inträde till muséet & £5 voucher till Arsenals affär.  OBS!  Man kan inte gå på stadion tur samma dag som en match spelas.

Inga kommentarer: