torsdag 24 april 2014

Nya webbplatser

Vi har nu lanserat en del nya webbplatser,

golfvasteras.se
Med nio golfbanor och ett stort utbud av boende är Västerås ett perfekt val för golfresor. Oavsett om ni är ett litet gäng som är intresserade av en golfweekend eller om ni är ett företag som vill boka ett golfpaket finns det flera alternativ. På den här webbplatsen har vi samlat golfpaket från både hotell och golfbanor i Västerås.

vasterasskerikegolf.se
Västerås Golfklubb och Skerike Golfklubb har ett samarbete vilket gör att du kan spela helt fritt på två centrala banor! Banorna ligger inom 2-6 km från centrum. De har olika karaktärer - Västerås GK är en traditionell parkbana med ett klubbhusområde som inbjuder till social samvaro.

dynamictools.se
Dynamic Tools säljer emballeringsmaskiner och tillhörande förbrukningsmaterial som till exempel stålband och plastband.

vasterasgk.se
Vi har lanserat en ny webbplats till Västerås Golfklubb. Webbplatsen är gjord i wordpress med en responsiv design så att den anpassas för mobila enheter. I administrationen är det upplagt olika användare för bland annat restaurangen, golfshopen samt klubbens olika sektioner.

lobbybaren.nuVår ambition är att skapa en naturlig mötesplats för både besökare till och boende i Västerås. En mötesplats för varje tillfälle: after work med vänner, spontana arbetsmöten med kunder och häng med kollegor efter jobbet.

Inga kommentarer: